dijous, de gener 26, 2012

Millora la teva destresa amb el ratolí

Us proposem visitar aquesta web ( teniu el link més abaix, clicant damunt de la imatge) per treballar l'ús del ratolí i sobretot per a millorar la nostra habilitat a l'hora d'utilitzar-lo. És un bon exercici per a treballar la motricitat fina de les mans. Hi ha diferents jocs, aquí us donem algunes explicacions:
  • maze game, maze game 2 i maze game 3: joc de nivell avançat, es tracta d'anar resseguint el camí del laberint fins arribar al final sense tocar-ne les parets ni els obstacles. 
  • frustra bit: joc de nivell inicial, l'objectiu es el mateix que el dels altres jocs de laberints, per en aquest hem d'anar recol·lectant unes creus verdes pel camí i mantindrem polsat el clic del ratolí per obrir-nos camí. 
  • click maze 2: es juga a través del clic del cursor, per anar guiant el punt vermell pel laberint fins a la sortida. Bona eina per a treballar el clic del ratolí i a l'hora l'orientació visuo-espaial!
  • maze game 2: amb el camp visual reduït hem d'aconseguir guiar el punt vermell al final del laberint sense topar amb cap obstacle. 
  • scary maze game: destresa amb el cursor, a mesura que augmenta el nivell el camí es va fet més estret.
  • tilt: amb aquest joc posarem en pràctica la coordinació del moviment del ratolí amb la nostra orientació espaial. Amb el moviemnt del ratolí anem decantant el tauler de joc per pode fer arribar la bola al forat. MOLT INTERESSANT!
Un consell: tingueu paciència i no vulgueu anar massa ràpid.