dijous, de novembre 28, 2013

INVITACIÓ EXPO PUNT MULTIMÈDIA VALORS, POSA'N A LA VIDA! 2013

VALORS, POSA'N A LA VIDA!


Hola a tots,

Ja ha passat un any més i ens fa molta il·lusió que ja tenim la inauguració de la propera exposició a tocar. El dia exacte serà el proper 3 de desembre a “La casa del mig” del parc de l’Espanya industrial.

El tema proposat enguany és sobre els valors humans i socials a les societats actuals. I el títol de l’exposició és: “Valors, posa’n a la vida”.

Esperem que us animeu a venir-la a veure i ens agradaria que us convidés a la reflexió dels valors existents a les nostres societats, tant com hi hem reflexionat nosaltres durant el procés creatiu.

Tema: Exposició “Valors, posa’n a la vida!”
Quan: Del 27 de novembre al 21 de desembre
On: Punt Multimèdia-Casa del Mig
Parc de l’Espanya Industrial-Muntades 5

NO HI FALTEU!  

INAUGURACIÓN  OFICIAL:  3 DICIEMBRE  2013 A LAS 16:00 hrs


EL PERIÒDIC LA VANGUARDIA

NOTA DE PREMSA:

Persones amb dany cerebral mostren els seus valors en una exposició

Persones afectades per un dany cerebral sobrevingut mostren els seus valors en l’exposició “Valors, posa’n a la vida!”, que es pot veure del 27 de novembre al 21 de desembre al Punt Multimèdia-Casa del Mig. Els participants són membres de l’Associació TRACE, que treballa per a la recuperació i millora de la qualitat de vida de les persones amb dany cerebral i les seves famílies.
L’exposició mostra les creacions i composicions gràfiques que han fet els usuaris i amb les que volen reflectir els valors que són importants per a ells. La interculturalitat, l’amor, l’honradesa, el respecte, l’educació o la família són alguns d’aquests valors que estan reflectits a la mostra.
Els artistes de la mostra són usuaris de l’activitat “Punt Multimèdia”, una de les propostes terapèutiques de les que fa l’entitat TRACE amb la finalitat de millorar i mantenir les capacitats dels afectats per un dany cerebral. Amb aquesta activitat els participants treballen la seva creativitat però també les seves funcions executives, la motricitat fina, la concentració o l’organització, tot plegat amb una finalitat terapèutica.
Amb l’exposició “Valors, posa’n a la vida”, l’entitat vol donar a conèixer la feina dels usuaris i contribuir a sensibilitzar a la comunitat i acostar-la al col·lectiu.


LA VANGUARDIA

NOTA DE PRENSA:

Personas con daño cerebral muestran sus valores en una exposición

Personas con daño cerebral muestran sus valores en una exposición
Personas afectadas por un daño cerebral muestran sus valores en la exposición "Valores, ponen en la vida!, "Que se puede ver del 27 de noviembre al 21 de diciembre en el Punt Multimèdia - Casa del Mig. Los participantes son miembros de la Asociación TRACE, que trabaja para la recuperación y mejora de la calidad de vida de las personas con daño cerebral y sus familias.
La exposición muestra las creaciones y composiciones gráficas que han hecho los usuarios y con las que quieren reflejar los valores que son importantes para ellos. La interculturalidad, el amor, la honradez, el respeto, la educación o la familia son algunos de estos valores que están reflejados en la muestra .
Los artistas de la muestra son usuarios de la actividad " Punt Multimedia", una de las propuestas terapéuticas de las que hace la entidad TRACE con la finalidad de mejorar y mantener las capacidades de los afectados por un daño cerebral. Con esta actividad los participantes trabajan su creatividad pero también sus funciones ejecutivas, la motricidad fina, la concentración o la organización , todo ello con una finalidad terapéutica .
Con la exposición "Valores, pon a la vida", la entidad quiere dar a conocer el trabajo de los usuarios y contribuir a sensibilizar a la comunidad y acercarla al colectivo.