ACTIVITATS REHABILITADORES DEL DANY CEREBRAL ADAPTADES A L'ENTORN

A TRACE des de fa gairebé 15 anys, estem realitzant activitats diàries per a la rehabilitació i estimulació de persones afectades de traumatisme cranioencefàlic i dany cerebral sobrevingut.

La nostra filosofia sempre ha estat fer activitats absolutament connectades a la realitat i útils, per al dia a dia de les persones amb DCA. Cada any afegim activitats noves, engrescadores i amb uns objectius terapèutics clars.

Aquestes que ara us expliquem són les nostres novetats:

PASSEJADES PER BARCELONA
Tot passejant descobrirem diversos indrets de la ciutat. Reviurem les històries de la Barcelona criminal, l’obrera i l’anarquista i ens endinsarem en la ciutat més bohèmia, dels teatres i cafès de la Rambla i el Paral·lel.LES MILLORS APLICACIONS
 

El món de les noves tecnologies està en constant evolució, i creen tendència. Actualment gaudim d’aplicacions que ens poden fer la vida molt més senzilla, còmoda i segura. 


 CUINAAquesta activitat es desdoblarà en dues: cuina vegetariana i  cuina per convidats. L’activitat de cuina pretén introduir aspectes com l’autonomia i la cura personal  a les persones que participen  de la mateixa, utilitzant la cuina com recurs per a resoldre les situacions que es puguin donar en el seu dia a dia.


ESPAI CHILL-OUT
El nostre jardí urbàActivitat creativa i d’experimentació, en el potenciarem les habilitats ocupacionals dels seus participants, havent de responsabilitzar-se de tasques, organitzar un equip de treball i aprendre a gestionar-se dintre d’aquest espai. 

  ATREVEIX-TE A PENSAR-ATREVEIX-TE ACTUAR En aquesta activitat es treballaran les funcions executives, dins de les capacitats cognitives. A nivell funcional, es treballarà les habilitats socials i de comunicació assertiva, així com l’organització i planificació i execució de tasques.EINES PER AL BENESTAR EMOCIONAL


Descobrirem les claus que ens permetran viure de forma conscient el que sentim, connectant amb les nostres emocions i projectant el que volem i esperem de nosaltres mateixos i del nostre entorn.